Craig's Blog

Hier geef ik mijn mening. Don't like it? Don't read it!

High Stakes Duel: Poker is terug!

Supernieuws voor de pokerliefhebbers onder mijn lezers. PokerCentral (aka Pokergo) is terug met een nieuw format – deze keer een high stakes reeks van heads-up matches tussen bekende spelers. Momenteel is de eerste match LIVE bezig op YouTube tussen pokerlegendes Phil Hellmuth en Antonio Esfandiari.

Dit is het eerste grote pokerevent sinds de coronapandemie; en daarom hebben de heren ook een mondmasker op. Ik moet eerlijk zijn: ik vind het slechts beperkt storend.

Ik ben alvast aan ’t genieten van de eerste match. Er zijn toch weinig Nederlandse of Belgische Pokerspelers die het entertainmentniveau halen van deze heren, if you ask me.

Craig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven