Craig's Blog

Hier geef ik mijn mening. Don't like it? Don't read it!

Wie is Mo Bicep en waarom ben ik géén fan?

Je hebt de naam Mo Bicep de afgelopen jaren vast wel eens voorbij horen komen. Mo Bicep is een influencer op diverse sociale media kanalen, met name op Instagram op het gebied van fitness. Hij wordt ook wel gezien als een vlogger en is daarnaast eigenaar van een van de grootste bedrijven op het gebied van voedingssupplementen.

Achter de persoon die bekend is als ondernemer, motivator en vlogger zit echter ook een verhaal. Dit verhaal is een verhaal dat de afgelopen jaren talloze mensen, waaronder vooral jongeren, heeft gemotiveerd om te gaan sporten en wat te maken van hun leven.

Hoe is Mo Bicep ontstaan?

Mohamed Lemhadi, de influencer die nu bekend staat onder de naam Mobicep is al jarenlang ondernemer en motivator op het gebied van fitness, maar hij is zeker niet altijd al zo een fanatieke sporter geweest als dat hij nu is. Mohamed Lemhadi was jaren geleden zeer ongelukkig met zijn lichaam.

Hoe hij het zelf vertelt stond hij voor de spiegel en was hij niet tevreden. De motivatie om te sporten had hij niet, tot op een bepaalde dag dat hij zichzelf moed had gegeven. Mohamed motiveerde zichzelf en ging naar de sportschool. Dit pakte hij zo fanatiek aan dat hij het lichaam waar hij ontevreden over was binnen de kortste keren had weggewerkt en het lichaam dat hij zelf wilde had gecreëerd. In de tijd dat Mohamed trainde maakte hij hier echter ook video’s van. Het maken van video’s begon niet al te serieus, totdat Mohamed besefte dat hij er mensen mee kon motiveren.

De jongen die een aantal jaar terug nog zeer ontevreden voor de spiegel stond werd steeds bekender en bekender en motiveerde gaandeweg steeds meer mensen. In deze periode werd zijn focus op social media dan ook een stuk groter. Mohamed maakte video’s met bekende topsporters, vloggers en artiesten, waarin hij een dagje met hen ging trainen. De video’s werden miljoenen keren bekeken en de vluggert groeide uit tot 1 van de grootste fitnessmotivators van Nederland.

Ondernemend

Naast dat Mohamed inmiddels honderdduizenden fans heeft die dagelijks gemotiveerd raken door zijn sociale media kanalen is Mohamed ook een zeer succesvol ondernemer. Hij is namelijk oprichter van het snelst groeiende bedrijf in de voedingssupplementen wereld: Biceppapa.

Your Healthy Fix VoedinggssupplementenBiceppapa produceert allerlei verschillende soorten voedingssupplementen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan eiwitshakes die bijdragen aan de groei van spieren, pre-warkout shakes die je een energie-boost geven voor tijdens de training en shakes met vitamines voor in de ochtend voor de genen die niet kunnen ontbijten. En hier ligt mijn probleem met de verder prima man en ondernemer: zijn producten vond ik maar niks. Nu ik zelf al zo’n half jaar overgestapt ben op de voedingssupplementen van Your Healthy Fix voel ik het verschil écht met de kwaliteit van Biceppapa. Komop Mo; dit moet jij toch ook kunnen?

Dat Mohamed een zeer bekende influencer is zorgt er dan ook voor dat hij zijn eigen producten goed kan promoten via zijn eigen sociale media kanalen. Het bedrijf Biceppapa heeft naast een enorme online voorraad ook een winkel die gevestigd is in Breda, waar regelmatig fans langskomen om een shake te drinken en een foto te maken met hun idool, uiteraard indien hij aanwezig is.

Craig

8 gedachten over “Wie is Mo Bicep en waarom ben ik géén fan?

  1. Zal als ik jou was even op Kosso zijn Insta kijken, en zijn muziek checken op YouTube. Kan zijn dat het niet je smaak is, zijn muziek, maar dat neemt niet weg van het feit dat het een topgozer is, die Kosso.

  2. Sorry maar mo bicep is helemaal geen topgozer. Zijn verleden is een grote leugen. Hij ging voorheen door het leven als mo hennep. Komt uit een wietkwekersfamilie en was er groot in. Hij is veroordeeld voor het witwassen van zijn drugsgeld via garages. En door zijn criminele geld te pompen in zijn online imago en supplementenbedrijf is het zo groot geworden. Daarnaast zit hij overduidelijk aan de anabolen kijk die hamstrings.

    1. Grootste onzin die er is. Mobicep had een compagnon bij z’n oude autobedrijf myoccasion. Deze heet ook Mohammed, die is veroordeeld voor witwassen. Dit was voor een bedrag van 5000 euro die hij contant bij zich had tijdens een actie vd politie.
      Get your facts straight als je interessant wilt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven