Craig's Blog

Hier geef ik mijn mening. Don't like it? Don't read it!

Zelf een snapback designen: zo begin je eraan!

De snapback blijft met de tijd groeien in populariteit. Online zijn er diverse kleuren, vormen, maten en merken te vinden, maar wat is er nou gaver dan een gepersonaliseerde snapback! Wij gaan jou vertellen hoe je een snapback jouw snapback maakt. Natuurlijk kan je deze zelfde werkwijze ook gebruiken voor alle andere soorten petten!

Zo design je een snapback

Het eerste wat opvalt bij de snapback is uiteraard de kleur. Welke kleuren zijn nu het meest gebruikelijk? De meest gebruikelijke kleuren zijn monochroom; een neutrale kleur dus. Veel gebruikte kleuren zijn: rood, zwart, wit, blauw en groen. De keuze voor de kleur is natuurlijk van jou, maar de bovenstaande kleuren komen het vaakst voor. Wil je uniek zijn? Kies dan een kleur die niet in het bovenstaande rijtje staat!

snapback capsHet volgende wat van belang is bij een snapback is de maat en het textiel. Gelukkig hebben wij dat voor jou geregeld. Het meest gebruikte textiel is acrylvezel. Dit wordt dan ook gebruikt voor jouw snapback. Wat een snapback uniek maakt is de zogeheten ”One size fits all”. De keuze voor een verstelbare sluiting is dus aan jou. Wat je ook kiest; bij ons ben je verzekerd van een premium kwaliteit.

Een snapback is geen snapback zonder een logo. Een logo is een must voor de personalisatie van jouw snapback. Een logo laat zien welke vibe jij wilt afgeven. Wil je een stoere look afgeven? Ga dan voor een stoer logo. Wil je een rustige vibe uitstralen? Ga dan voor een simpel maar modern logo. Een gepersonaliseerd logo is natuurlijk ook een optie. Dit logo moet echter wel geüpload worden op onze pagina. NBA teams staan natuurlijk ook op diverse snapbacks. Wil je het logo van Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Boston Celtics, Chicago Bulls of een ander NBA basketbalteam? Het is allemaal mogelijk.

Jouw snapback is compleet met een sticker, want ja, wat is een snapback zonder een sticker? Ook hier is de keuze weer aan jou. Kies voor een sticker die jou het meest aanspreekt. Ook hier kan je een gepersonaliseerde sticker kiezen. Na het uitkiezen van jouw sticker is jouw snapback compleet!

snapback

Even een korte samenvatting:

  • Stap 1: Kies het formaat van de snapback en de optie voor een voorstelbare sluiting (of juist niet). Het textiel wordt verzorgd door ons.
  • Stap 2: Kies de kleur die bij jouw past.
  • Stap 3: Kies een logo. De keuze is hier enorm breed; van NBA naar een gepersonaliseerd logo- de keuze is van jou!
  • Stap 4: Kies een sticker. Je kan kiezen uit een van onze templates, of kan een eigen logo uploaden.
  • Stap 5: De snapback is van jou!

Volg deze vijf stappen en een gepersonaliseerde snapback komt jouw kant op.

 

Craig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven