Craig's Blog

Hier geef ik mijn mening. Don't like it? Don't read it!

Dé trends in smartwatches voor 2022 en 2023

Ze zijn vandaag de dag natuurlijk niet meer weg te denken om onze pols. Dan hebben we het natuurlijk over een smartwatch. Niet alleen ontzettend handig om je volledig gezondheid realtime te kunnen polsen, maar ook om niets meer te hoeven missen. Omdat het aanbod smartwatches tegenwoordig natuurlijk enorm is, hebben we er een aantal voor je uitgehaald. Dit zijn niet alleen de beste smartwatches van dit moment, maar ook de trends voor zowel 2022 alsook 2023. Dus loop jij al een tijdje met het idee om er één te gaan dragen, dan is het zeker aan te raden om dit artikel eens aandachtig door te lezen.

smartwatchesPopulariteit neemt toe

Steeds vaker zien we dat mensen een smartwatch dragen en niet voor niets. Ze zijn niet alleen ontzettend trendy en sportief, maar ook nog eens super handig. Vooral wanneer je ook veel sport, houdt het naast je dagelijkse hartslag ook je prestaties tijdens het sporten nauwkeurig bij.

Zo heb je zonder dat je het weet een goed beeld van hoe je gezondheid nu in werkelijkheid eigenlijk is. Daarnaast is een smartwatch ook ontzettend praktisch. Doordat ze namelijk met je smartphone verbonden zijn, hoef je niet je telefoon iedere keer uit je broek te halen om te kunnen zien wie er heeft gebeld of gemaild. Je kunt in één oogopslag zien wat je hebt gemist en op basis daarvan beslissen of je wel of geen actie onderneemt. Hoe handig is dat?

Betaalbaar voor iedereen

De kosten voor een smartwatch kunnen tegenwoordig nog steeds flink in de papieren lopen. Dat is daarom dus ook meteen de reden waarom veel mensen ervoor kiezen om er geen één aan te schaffen. De verwachting is en deze is door veel fabrikanten ook uitgesproken, dat ze voornemens zijn om betaalbare modellen op de markt te brengen voor iedereen. Op deze manier willen ze ook de mensen met een wat kleiner budget in staat stellen om alle gemakken te kunnen ondervinden van het gebruik van een smartwatch, alleen dan logischerwijs in een ietwat andere kwaliteit dan de duurdere modellen.

Zowel compatibel met IOS als Android

Voor wie nu een Apple Watch heeft, kan deze enkel en alleen met een iPhone connecten. De verwachting is om dit in de toekomst te veranderen. Op deze manier wil Apple ervoor zorgen dat de iWatch nog toegankelijker wordt en een veel groter publiek aanspreek dan dat het nu doet. Je kunt je voorstellen, dat wanneer ook Android gebruiker een Apple watch kunnen connecten met hun device, dit ineens kan zorgen voor miljoenen extra potentiële dragers.

Uiteraard is het nog maar de vraag of dit ook daadwerkelijk gebeurt, maar wanneer we kijken naar de oplader, dan biedt dat in ieder geval al ontzettend veel hoop voor de toekomst. Volgens de experts van SporthorlogeDeal.nl is het alleszins duidelijk dat compatibiliteit tussen ecosystemen een stuk beter is aan het worden – dus dat is goed nieuws voor ons, de consument.

Waar let je op bij de aanschaf van een smartwatch?

Omdat het aanbod enorm is, kan het soms best lastig zijn om een goede smartwatch te kunnen vinden die aansluit bij wat jij zoekt. Het is daarom dus ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je eerst in kaart brengt wat je belangrijk vindt, zodat je op basis daarvan je zoektocht kunt vervolgen. Je hebt er natuurlijk ook niets aan, dat wanneer je een smartwatch koopt uiteindelijk blijkt dat deze niet helemaal voldoen aan je wensen.

Craig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven