Craig's Blog

Hier geef ik mijn mening. Don't like it? Don't read it!

Op vakantie tijdens de COVID-pandemie: drie mogelijke bestemmingen

De COVID pandemie heeft roet in het eten gegooid voor vele vakantieplannen. Had jij een verre reis gepland of een citytrip naar een grote stad? Dan is de kans groot dat je jouw vakantieplannen hebt moeten aanpassen. Toch kun je ook tijdens corona nog je splinternieuwe koffer gebruiken en dus op vakantie. Je zult jouw vakantie een beetje moeten aanpassen en wellicht een andere bestemming moeten kiezen. Wil jij weten waar je nog wel naartoe op vakantie kunt? In dit artikel bieden wij inspiratie voor drie veilige vakantiebestemmingen tijdens de coronacrisis.

België

Blijf lekker dicthbij en ga op vakantie in België. Je hoeft de grens niet ver over om een topvakantie te beleven. Zoek een plaats waar je nog nooit bent geweest of ga bijvoorbeeld een weekje naar het strand. België heeft zo enorm veel te bieden voor buitenlandse toeristen, dat je ook als Belg zelf een fantastische vakantie in eigen land kunt beleven. Wat dacht je van een tour door België op de fiets of een weekendje wandelen in de Ardennen? Je hoeft niet ver weg te gaan om een leuke vakantie te beleven.

Parijs CoronavirusParijs

Wil je nog een citytrip maken? Dan is Parijs een veilige optie. Je kunt veilig met de trein of zelfs gewoon met de auto. Binnen een paar uur sta jij voor de Eiffeltoren. In Parijs zijn wel besmettingen, maar volgens het stadsbestuur is het veilig genoeg voor vakantiegangers uit Europa. Doordat internationale toeristen niet naar Europa kunnen reizen, is het momenteel enorm rustig in Parijs. Dit betekent dat je alle toeristische trekpleisters kunt bezoeken, zonder dat het er te druk is. Geniet van een wandeling langs de Seine, een bezoek aan het Louvre en een fotosessie bij de Eiffeltoren, zonder de drukte van alle toeristen. Wist je dat Disneyland Parijs ook gewoon open is? Combineer jouw citytrip naar Parijs met een dagje Disneyland voor een geweldige vakantie.

Scandinavie CoronavirusScandinavië

Scandinavië is gelukkig een stuk minder hard getroffen door het coronavirus. Hierdoor is een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland of Denemarken een leuke optie. Deze landen hebben prachtige natuur en historische steden. Ga bijvoorbeeld kamperen in Zweden om zo drukke plekken te voorkomen. Je kunt hier heerlijk wandelen door de natuur en hoge bergen beklimmen. Het kan een verademing zijn om even heerlijk de natuur in te gaan.

De COVID pandemie lijkt op vrijwel alle facetten van het leven invloed te hebben. Ook de vakantieplannen van veel mensen hebben hieronder moeten lijden. Gelukkig zijn er nog altijd mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in 2020. Ga op citytrip naar Parijs, wandelen in Scandinavië of geniet gewoon van een heerlijke vakantie in Belgiëland!

Craig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven